Vollkorn Brot

20161108_191752.jpgEin Brot das ich das erste Mal fuer meine Mom gebacken hatte, die eine Laktose- und Fructose- Intoleranz bekam.Sehr gesund mit wunderbar knuspriger Kruste.

Zutaten:

  • 2 Pack Hefe
  • 450ml warmes Wasser
  • 500gr Weizenmehl oder Dinkelmehl
  • 50gr Haferflocken
  • 50gr Leinsamen
  • 2TL Salz
  • 2TL Obstessig

 

Zubereitung:

Alle Zutaten in einer Schüssel gut vermischen. In eine Form geben und in dem nicht vorgeheizten Backofen für ca. 60mins bei 200°C backen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s